Om mig

Lars Carstensen, Borgmesterkandidat

Lidt om mig som du måske ikke vidste

Jeg er en helt almindelig Furesøborger med hustru og tre drenge, men med en ualmindelig interesse for politik.

Familien bor i et rækkehus, som vi købte for snart tyve år siden. Min kone og jeg kom hertil som nyuddannede ingeniører, nok mest fordi hun oprindelig er herfra, men også fordi vi så nogle gode muligheder for vores børn.

Det er utroligt, hvor hurtigt man bliver glad for at bo i Furesø, og hvor nødig man vil væk herfra. Her har vi jo næsten alt, hvad hjertet begærer. Og det vi ikke har kan man finde inde i byen som ligger tæt på.

Som borgmesterkandidat i Furesø ser jeg muligheden for, at mit virke kan gøre dit og mit liv bedre. For uanset, hvor glad jeg og min familie er for Furesø, så er der mulighed for forbedringer.

Jeg mener at der er brug for mig fordi jeg har solid erhvervserfaring i bagagen og mod på at ændre Furesø Kommune til et endnu bedre sted at arbejde og bo og jeg håber på din stemme ved valget den 21. november!

Lars Carstensen ved Furesø Marina

Min baggrund

Jeg er opvokset dels på Frederiksberg, dels i Stockholm og har boet i Furesø i mere end 20 år. Jeg er uddannet fra DTU med elektro- og informationsteknologi som speciale, men også med tilvalgsfag i nationaløkonomi og driftsøkonomi. Denne kombination ledte efter endt speciale til forskellige jobs indenfor softwarebranchen, navnlig hos Navision, som igen var springbrættet til at starte egen virksomhed, med kontor på Frederiksborgvej i dengang Farum Kommune. Herfra løste vi økonomiske og administrative opgaver for mere end 140 offentlige virksomheder. Firmaet blev solgt i 2007, og siden har jeg haft en række stillinger i det offentlige (Sundhed.dk) og det private (som rådgiver, sælger og salgschef).

Mit politiske virke har alle årene holdt mig vel beskæftiget ved siden af arbejdet: Studenterpolitisk aktiv, 25 års medlemskab i Det konservative Folkeparti, medlem af integrationsråd, skatteankenævn og beskæftigelsesråd, fire år som folketingskandidat, og de sidste tre år formand for den Konservative vælgerforening i Furesø samt næstformand i Nordsjællands Storkreds er det blevet til. Jeg har også været formand i Røde Kors i mere end et årti.

Nu er jeg byrådsmedlem i Furesø, viceborgmester, formand for udvalget for digitalisering og innovation, medlem af økonomiudvalget, konservativ gruppeformand og den sjoveste opgave: giftefoged.

Når jeg har fri for kommunalpolitik driver jeg en virksomhed som fremstiller plantekasser af genbrugsmaterialer. Se mere om dem her: www.agroblock.com

Samarbejde og resultater

Af Lars Carstensen, gruppeformand og viceborgmester (K) Samarbejde fører til gode resultater. Her er en uddybning af min tale ved byrådsmødet. At skatten ikke stiger... Læs mere