Spørgsmål til en spidskandidat: Kom lidt tættere på Lars Carstensen

Fra Furesø Avis’ kandidatportræt:

“Jeg er en almindelig furesøborger som bor i et rækkehus med min kone Elisabeth og vores tre drenge William, Alexander og Jonathan. Elisabeth og jeg kom hertil som nyuddannede ingeniører, nok mest fordi hun oprindelig er herfra, men også fordi vi så nogle gode muligheder for vores børn tæt på naturen. Jeg har været politisk aktiv lige siden studenterårene.”

Hvad er dine mærkesager – hvorfor er de vigtige for dig?
“Som borgmesterkandidat i Furesø ser jeg muligheder for, at mit virke kan gøre dit og mit liv bedre. For uanset, hvor glad jeg og min familie er for Furesø, så er der mulighed for forbedringer. Jeg mener at det er vigtigt at vi investerer i fremtiden. Der er tre ting som er særlig vigtige: Jeg vil investere i vores skoler, jeg vil sikre trygheden og jeg vil udvikle erhvervslivet.”

Hvad er kommunen god til i dag?
“Jeg synes at Furesø er Danmarks bedste kommune beliggende mellem søer og skov. Vi har gode skoler, masse af idræt og kultur. Vi passer på vores ældre og der er igen kommet styr på økonomien. Det kan man i høj grad takke Det Konservative Folkeparti for. I mange år har vi haft borgmesterposten og i de senere år viceborgmesterposten. Vi tager nemlig ansvar for vores kommune og for borgerne.”

Hvad skal kommunen blive bedre til?
“Jeg synes at vi skal tage en pause med udbygningen og tænke os om. Hvor er det vi vil hen med kommunen? Vil vi ende som Ballerup eller skal vi fortsat være en dejlig kommune? Jeg mener at vi skal tage bedre vare på det vi har og passe godt på naturen og hinanden. Vi skal lytte mere og have mindre travlt med at beslutte store ting.”

Hvordan er det at bo i kommunen om 10 år?
“Om ti år har jeg som borgmester fået sat Furesø på landkortet som en dynamisk, effektiv og borgernær kommune. Vi har investeret i vores skoler og vi er nu den kommune som har de bedste skoler i landet. Mange familier ønsker at bo i Furesø fordi der er trygt og ordentligt, og huspriserne er støt stigende. Erhvervslivet er kommet tilbage med nye virksomheder, som gør at kommunens beskæftigelsesindsats lykkes.”